Triaxhy Aercal
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Seneste emner
» Deploratus - Hvis du tør ...
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyTirs 1 Apr - 6:24:14 af Deploratus

» Plot - Terrorisme?
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyOns 23 Jan - 2:32:43 af Andria

» ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyLør 22 Sep - 5:01:30 af #21

» Officiel Novelle-Konkurrence - Åben for alle!
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyLør 11 Aug - 8:41:43 af #21

» Mjeeeh! >_< Nu igen!
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyTirs 7 Aug - 11:16:32 af Abbigail

» Minderne vil altid være der
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyTirs 7 Aug - 10:58:19 af Abbigail

» Hvem er jeg? (ÅBENT)
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyTors 2 Aug - 12:27:35 af Kim

» Nameless mechanism for sale ~ Andria.
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyTors 2 Aug - 7:55:12 af #21

» Thats wye!
Triaxhy Aercal - Samfundet EmptyOns 1 Aug - 8:42:31 af Andria

Plot - Terrorisme?

Tirs 30 Okt - 5:43:48 af Lula

Terrorisme - Muligt Plot?

Godaften. ^^

Simpelthen for at prøve at genoprette sidens puls, og tiltrække gamle/nye medlemmer, vil personalet foreslå et plot. I kan som se stemme enten ja, eller nej til dette …


[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 6

ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!

Tirs 11 Sep - 5:37:22 af Lula

Jeg ved at i er dybt skuffede over personalet, men vær det kun overfor undertegnede her! Jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen har haft så mange ting på hjernen, at jeg ikke bare har glemt konkurrencens …

[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 1


Triaxhy Aercal - Samfundet

Go down

Triaxhy Aercal - Samfundet Empty Triaxhy Aercal - Samfundet

Indlæg af Lula Lør 12 Maj - 10:56:51

Velkommen!

Du spørger sikkert dig selv, om hvordan øen er i forhold til virkeligheden. På hvilket niveau er øens teknologi? Hvilken nationalitet og hvilket sprog er almen på øen? Findes der en særlig religion, der dominerer størstedelen af øens beboere?
Til al held for dig, kære medlem, kan du nedenunder denne tekst finde de nødvendige informationer, der gerne bør besvare de ovenstående spørgsmål. Har du stadig spørgsmål, kan du skrive til en af sidens administratorer: Lula, eller Seamus.

Tiden?
Hvad år er det? Svaret er helt enkelt: Tiden in-game, følger den virkelige verdens tid. Det vil sige, at ligenu er det år 2012 in-game.

Nationaliteten!

Øens typiske sprog, er Calisiansk. Calisiansk er et sprog, de overnaturlige væsner selv opfandt, da de nægtede at have det samme slags sprog, som de mennesker, der jagede dem væk. Det er en besynderlig blanding af kinesisk, engelsk og italiensk, der nu besiddes af alle øens tunger. Selv menneskeslaverne, der boede på øen før de overnaturlige væsner, har lært at forstå, samt tale det nyere sprog.
Men når man skriver ens karakters direkte tale, er det bare på dansk eller engelsk. In-game, hvis man skriver om sproget, vil de tale Calisiansk.

Alle de væsner, der permanent bor på øen Triaxhy Aercal, eller er født på den, er en såkaldt Calisianer. Uanset race, hudfarve eller andet. Så længe man bor på øen, eller er blevet født på dens jorde, er man en Calisianer. Selv hvis ens forfædre har været spanske, er man selv fuldblods Calisianer.
Selv en ny-tilflytter vil blive betragtet som værende halvblods Calisianer, hvis denne bor på øen i mere end 6 måneder.

Teknologien!

Øens teknologi følger vores tids avancerede niveau. Der findes computere, benzin-slugende køretøjer osv. Men det er dog ikke normalt, selvom de findes, at se en ung kvinde gå rundt med en Iphone, eller måske en Ipad. Husk, at øens indbyggere har et stort had overfor menneskeracen og alt, hvad de har lavet. Derfor findes der mange elektroniske dimser, der er på niveau med vores teknologi her i Danmark. Men mange af dimserne vil nok være selv-opfundne af de individuelle indbyggere, istedet for at være en komplet kopi af menneskenes maskinerier.

Den Sociale Adfærd!

Respekt, frem for morale. Det hele handler om, hvordan andre ser det enkelte individ. Er det med frygt? Eller med respekt? Så er du godt på vej til at blive et medlem af det 'bedre' samfund. Ignoreres du, eller ses på med skuffelse, forfærdelse osv, så kan du godt regne med at blive trådt på; både fysisk og psykisk.
Øens samfund er bygget på hierarki, og derfor bliver man behandlet, alt efter ens karakters placering i den "sociale rang". (Se tråden: Triaxhy Aercals Hierarkiske System)

Religionen!

Der findes utallige religioner i den menneskelige verden, men hvilke religioner tror indbyggerne i Triaxhy Aercal på? Kristendommen? Buddhismen? Er der måske endda et par Jehovas Vidner?

Faktisk, findes der ikke én bestemt religion, som dominerer på øen. Det er ligesom hos menneskene - der findes mange, og det er næsten umuligt at holde styr på dem alle sammen. Der findes både dem, som stadig findes i den menneskelige verden, og de nyere, som kun kendes af få.

Så derfor, hvis man ønsker at være del af en religion, som de andre måske ikke er "medlem" af, kan man gøre som man ønsker.
Det er helt frit, hvilken form for religion, man ønsker ens karakter skal tro på og leve under. Og selvfølgelig, er det også op til en selv, om dennes karakter skal være Ateist.
Lula
Lula
Admin

Alder irl : 28
Antal indlæg : 58

https://arena-gods.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum