Triaxhy Aercal
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Seneste emner
» Deploratus - Hvis du tør ...
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyTirs 1 Apr - 6:24:14 af Deploratus

» Plot - Terrorisme?
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyOns 23 Jan - 2:32:43 af Andria

» ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyLør 22 Sep - 5:01:30 af #21

» Officiel Novelle-Konkurrence - Åben for alle!
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyLør 11 Aug - 8:41:43 af #21

» Mjeeeh! >_< Nu igen!
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyTirs 7 Aug - 11:16:32 af Abbigail

» Minderne vil altid være der
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyTirs 7 Aug - 10:58:19 af Abbigail

» Hvem er jeg? (ÅBENT)
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyTors 2 Aug - 12:27:35 af Kim

» Nameless mechanism for sale ~ Andria.
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyTors 2 Aug - 7:55:12 af #21

» Thats wye!
Minderne vil altid være der - Page 2 EmptyOns 1 Aug - 8:42:31 af Andria

Plot - Terrorisme?

Tirs 30 Okt - 5:43:48 af Lula

Terrorisme - Muligt Plot?

Godaften. ^^

Simpelthen for at prøve at genoprette sidens puls, og tiltrække gamle/nye medlemmer, vil personalet foreslå et plot. I kan som se stemme enten ja, eller nej til dette …


[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 6

ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!

Tirs 11 Sep - 5:37:22 af Lula

Jeg ved at i er dybt skuffede over personalet, men vær det kun overfor undertegnede her! Jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen har haft så mange ting på hjernen, at jeg ikke bare har glemt konkurrencens …

[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 1


Minderne vil altid være der

Side 2 af 2 Forrige  1, 2

Go down

Minderne vil altid være der - Page 2 Empty Minderne vil altid være der

Indlæg af Gæst Man 16 Jul - 7:37:30

Emnets første indlæg :

Tid: Omkring 9 tiden om morgenen.
Vejr: Overskyet og alligevel varmt.
Sted: Route 4.
Omgivelser: En masse træer bestået af fantastisk skov.
____________________________________________________
Det var ikke noget så slemt som en varm sommerdag, hvor man følte at man var ved at dø bare ved at være nede i vandet. Varmen som kogte ens hjerne, til man ikke kunne tænke noget eller råbe om hjælp. Ens hud næsten ligefrem brænde op af den ondskabfulde sol. Det var nok flere væsner på øen Triaxhy Aercals, som var overbevist om at solen var satan selv. Som blot ønskede at alle på jorden skulle dø, eller var det mon gud? som er fået et had til jorden. Det var ikke til at sige hvad der var som fik jorden til at virke som et solarium, også selv om det var menneskernes og væseners skyld. Det var dem som var satan selv, som ikke havde kæmpet nok for at holde den smukke jord ren. Det var ikke guds eller satans skyld, og det viste alle nok inderst inde.
Nu kunne man ikke takke andre end moder jord, for at denne sommerdag var overskyet og den kolde brise som kom en gang i mellem.
Folk kunne endelig klare at gå ude, uden at deres hjerne kogte op inde i deres hoved. Selv om det var en skøn dag og man ikke behøver at holde sig i skyggen, så kunne man finde en ung blanding race ude på Route 4. Den unge blanding havde en ellers så særlig tøjstil, en blanding af pop og rock. Den unge mand som denne blanding var, lignede lidt en som var ude på ballade. Hans blik var fjern og hans hænder var langt nede i lommerne på hans bukser, og der var ingen tegn på at de ville forlade den varme der nede ret hurtigt. Hans hår som sad lidt pjusket, bevægede sig let i vinden når han gik. Han havde en cigaret i mundvigen, og røget blev pustet ud af hans næse og forsvandt op i luften.
Han var omgivet af skoven, som et eller andet sted gav ham glæde i sit liv. Der hvor han bare en gang imellem kunne slippe tankerne, og se træet blive væltet omkring ham. Som fik ham til at smile bare en gang imellem, uden at det var et charmerende eller fake. Et flot drenge smil, som hans forældre blev forelsket i første gang de så det.
Han husker historien om hvad der skete den dag, hvor han smilte første gang. Det var så svært at glemme den, når hans mor fortalte ham det hver gang han var der hjemme. Hvor han kunne blive skældt ud af sin mor, over at prøve på at overtage historien.
Han kunne ikke lade være med at lade denne tanke komme ind i hans hoved, denne ellers så dejlige dag... Måske skulle han besøge dem??, han slog hurtigt tanken ud af sit hoved og forsatte bare sin færd ind i skoven.


Sidst rettet af Sam Tirs 17 Jul - 3:53:12, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down


Minderne vil altid være der - Page 2 Empty Sv: Minderne vil altid være der

Indlæg af Abbigail Tirs 7 Aug - 10:58:19

Abbigail kunne godt lide den rolige stemning der var faldet i lejligheden. Den dejlige duft af kaffe og den stille lød af blyanten samt lyden af hans stemme efterfulgt af hendes i deres samtale. Han var et sted nem at snakke med men stadigvæk lidt svær at komme ordentlig ind på. Altså, hun kunne have svært ved at faktisk forstå hans meninger og tyde hans ansigts udtryk. Hun missundede hans selvtillid. Han var så selvsikker. En af dem der vidste hvad de ville have og hvordan det skulle få fat i det. Ikke den type hun lå på lige fod med. Ikke altid i hvert fald. Hun kunne stadig finde på bare at gøre hvad der blev sagt. Med mindre det slet ikke lå til hende at gøre. Hun havde visse ting der ikke var i orden og selvfølgelig havde hun meninger omkring livet. Hovedsagen var blot at Sam var en interessant person for øjeblikket.
Igen tillod hun sig at se op fra blokket og betragtede ham mens han fik fortalt. Hun fulgte ham og gav ham et forstående nik. ”Ja. Montre Siatra er nok et godt sted at starte op omkring sine drømme. Men det komme vel også meget an på hvilke drømme han forfølger. Og det er altid noget at du ikke foragter at være her.” Selv kunne hun godt lide byen. Her var mere roligt og mere trygt. Det var i hvert fald sjældent at hun selv kom forbi større forbrydelser. Hun hørte godt nok en gang imellem om et mord eller voldsager men hun havde aldrig selv oplevet det. Og det var hun enormt taknemmelig for. Et forsigtigt gab forlod hende og hun fik hurtigt skjult det bag sin ene hånd som så blev fjernet bagefter. Hun greb atter blyanten og samtidig med at hun atter fik sat nogle streger åbnede hun munden igen. ”Må jeg så høre lidt omkring dine drømme?” spurgte hun ham og sendte ham et kort blik op fra tegningen.
Abbigail
Abbigail

Bopæl : I en lejlighed i Montre Saitra. Tæt på Parken.
Alder irl : 28
Antal indlæg : 28

Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Forrige  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum