Triaxhy Aercal
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Seneste emner
» Deploratus - Hvis du tør ...
Racen: Elver EmptyTirs 1 Apr - 6:24:14 af Deploratus

» Plot - Terrorisme?
Racen: Elver EmptyOns 23 Jan - 2:32:43 af Andria

» ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!
Racen: Elver EmptyLør 22 Sep - 5:01:30 af #21

» Officiel Novelle-Konkurrence - Åben for alle!
Racen: Elver EmptyLør 11 Aug - 8:41:43 af #21

» Mjeeeh! >_< Nu igen!
Racen: Elver EmptyTirs 7 Aug - 11:16:32 af Abbigail

» Minderne vil altid være der
Racen: Elver EmptyTirs 7 Aug - 10:58:19 af Abbigail

» Hvem er jeg? (ÅBENT)
Racen: Elver EmptyTors 2 Aug - 12:27:35 af Kim

» Nameless mechanism for sale ~ Andria.
Racen: Elver EmptyTors 2 Aug - 7:55:12 af #21

» Thats wye!
Racen: Elver EmptyOns 1 Aug - 8:42:31 af Andria

Plot - Terrorisme?

Tirs 30 Okt - 5:43:48 af Lula

Terrorisme - Muligt Plot?

Godaften. ^^

Simpelthen for at prøve at genoprette sidens puls, og tiltrække gamle/nye medlemmer, vil personalet foreslå et plot. I kan som se stemme enten ja, eller nej til dette …


[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 6

ENORMISTISK UNDSKYLDNING TIL ALLE BRUGERE!!

Tirs 11 Sep - 5:37:22 af Lula

Jeg ved at i er dybt skuffede over personalet, men vær det kun overfor undertegnede her! Jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen har haft så mange ting på hjernen, at jeg ikke bare har glemt konkurrencens …

[ Fuld læsning ]

Kommentarer: 1


Racen: Elver

Go down

Racen: Elver Empty Racen: Elver

Indlæg af Lula Lør 12 Maj - 1:31:46

Elver - Naturens Elegante Krigere
Racen: Elver Rctx5u

Elvernes indflydelse på de 4 byers grundlæggelse:
Elverne opholdte sig ved den naturrige del, af øen Triaxhy Aercal. Og alt imens at indbyggerne påbegyndte opbyggelsen af de 4 byer, nægtede Elverne at deltage. Det var imod deres kald, at ødelægge naturens goder, for at lave bygninger, der kun mindede dem om krigen med menneskene. Men tilgengæld lavede Elverne en masse hytter af de mange grene, der lå på skovbunden, eller så gravede de en hel masse huler i den side af vulkanen, der var nærmest skoven. Det gjorde indbyggerne vrede, at Elverne nedgjorde deres arbejde med byerne, og derfor beskyldte de Elverne for at være menneskenes tilhængere. Elverne, der blev ekstremt fornærmede over beskyldningen, samledes i to store flokke. Den ene, som bestod af de Elvere, der havde de bedste healende kræfter, ville stå klar i udkanten, og tage sig af de fremtidige sår. Den anden gruppe bestod ikke kun af normale, lyshudede og smukke krigere, men også Drows, der normalt kun handlede for egen hånd. Men beskyldningen havde ramt alle Elvernes stærke stolthed, og derfor ville både de lys og mørkhudede Elvere kæmpe sammen i én stor borgerkrig.
Der udbrød ganske vist en krig, hvilket standsede arbejdet med de 4 byer for over 2 måneder, hvor de fleste racer slog hinanden ihjel. Men da skete det, at Regeringen opstod, samt de nye love. Man tvang alle, selv Elverne, til at følge det nye system Regeringen nu pålagte alle de Calisianske væsner, der betrådte øens jorde.
Elverne var listet i den del af hierarkiet, hvor mord ikke var velset, og ville blive straffet brutalt. Og selvom de fleste væsner var gået imod Elverne, var det først nu, at de makkede ret. Efter at de første 13 Elvere var blevet slagtet offentligt, af et par ny-ansatte bødler fra Regeringen af, forstod de hentydningen. Fortsatte de kampen, der skulle have reddet deres ære, ville Regeringen til sidst udføre et folkemord. Og Elverne ville stå for skud.
Og med den nye frygt for Regeringen, vendte de tilbage til udkanten. Nogle af de mange Elvere og Drows blev dog tilbage, og valgte modvilligt at hjælpe til i byerne. Og Elverne er stadig lavest i hierarkiet, på grund af deres forfædres angreb, der forsinkede øens 4 byers færdiggørelse.

Grundlæggende informationer omkring Elverne:

Elver-racen er ret speciel. Den har 2 forskellige grupper, der begge hører inde under samme race, men har fuldkommen forskellige kendetegn. Der kommer en kort forklaring af dem alle tre, men hver for sig, nedenunder denne tekst. Men det skal huskes, at alle former for Elvere, er fysisk svage. Deres muskler er ikke beregnet til hård modstand, eller at lave kraftige slag. Tilgengæld har de en god evne til at undvige, på grund af deres medfødte smidighed. Derudover, på grund af den lette knoglemuskulatur, er de fleste Elvere fartmæssigt tilpassede.

Natur Elverne: Den naturlige, størst-kendte gruppe. De har en enorm passion for at beskytte deres egne, og naturen, som er deres typiske tilholdssted. De afskyr storbyer, men kan sagtens drives i en gammeldags landsby. De fleste Natur Elvere har en lys hud, og øjne, der afspejler deres personlighed i forhold til naturen. For eksempel en Natur Elver med blå øjne kan have store humørsving, imellem at være hyperaktiv og festglad, til at være afslappet, og bare lytte til de mange dyrs hvisken.
Natur Elvere er normalt i stor kontakt med naturen, men på grund af deres temperamentsfulde tendenser, er de sjældent omringet af andre racer. Ikke engang dyr, som fugle osv. De er også ekstremt stolte, ligesom alle andre Elvere. De mister overblikket, og glemmer at være forsigtige.
Natur Elvernes magiske energier er typisk jord-relaterede, på grund af deres tætte forbindelse til Moder Jord.

Drows/Nat Elverne: De er efterhånden et normen syn, når man befærder sig ved grotterne og skoven efter solnedgangen. De var oprindeligt Natur Elvere, men efter at de valgte at blive nattevæsner, ændrede deres krops sig, så de bedre kunne tilpasse sig deres vaner. De fleste Drows bevæger sig først ud om aftenen, da de normalt sover om dagen. Deres øjne har udviklet et nattesyn, der giver dem muligheden for at bevæge sig frit i mørket. Men det har også gjort, at de ser i sort og hvidt, da deres øjne ikke længere behøver at se i farver. Også hvis de er udenfor midt på dagen.
Drows personlighed er som Natur Elvernes. De er stolte, aggressive væsner, der beskytter deres egne. De nærer dog ikke lige så store følelser for Moder Jord og naturen, og bor gerne midt inde i hovedstaden. Men selv Drows har brug for frisk luft, og et par timer omringet af naturen, hvor manglen på dette ville drive dem ud i et vanvid af abstinenser, - de ville meget muligt begynde at slagte, bare for at komme væk fra de mange gader, og ud i den frie natur.
Nat Elvernes magiske energier er typisk flamme eller skygge-relateret, da de er store tilhængere af natten.
Lula
Lula
Admin

Alder irl : 29
Antal indlæg : 58

https://arena-gods.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen

- Lignende emner

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum